مطالعه ايجاد بازارچه صنايع دستي در قزوين

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: مطالعه ايجاد بازارچه صنايع دستي در استان نهايي است و گزارشات آن انجام شده است و پس از اينکه مصوبات قانوني را گرفت ساير اقدامات لازم انجام خواهد شد.

محمد مهدي رضاپور افزود: در دو سفر هيات دولت به استان قزوين مصوباتي در سه حوزه ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري به تصويب رسيده است که مطالعه ايجاد بازارچه صنايع دستي يکي از اين مصوبات است که درحال انجام است .

وي در ادامه درباره صنايع دستي استان تصريح کرد: هنرمندان قزوين که وارث هنر دوره صفوي بودند در رشته هاي هنري به فعاليت پرداختند، در هنر منبت و مشبک، مقرنس کاري‌هاي منظم و گچ بري‌هاي در هم پيچيده بسيار زيبا، قلمدان سازي، نقاشي پشت شيشه و نقش هاي تزئيني آثار بيشماري به گونه بسيار زيبا و دلفريب پديد آوردند تا بدانجاکه قزوين بعد از شيراز و اصفهان از مراکز هنري مهم به شمار مي آمد.

رضاپور اضافه کرد: سبک نگارگري قزوين سرشار از ويژگي‌هايي بود که در آن زمان بي مانند بود و در خطاطي و خوشنويسي بار ديگر به منتهاي کمال رسيد ولي در دوران قاجار بر اثر هرج و مرج موجود در کشور، قزوين رونق هنري خود را از دست داد.

وي ادامه داد: صنايع دستي قزوين عبارتند از نگارگري، قلمدان سازي، سوزن دوزي، حکاکي، قلم زني و فرش بافي (بافت انواع قالي و گليم) و جاجيم بافي است .
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1388092927